I salonen benyttes de økologiske hårprodukter fra OWay

Produkterne er biodynamiske, bæredygtige og Fair Trade certificerede

Organic Way (OWay) er verdens første professionelle økologiske hårfarve, hårpleje og styling linje. Alle ingredienserne i OWays produktlinje er biodynamiske, økologiske og Fair Trade mærkede.

OWays organiske salonprodukter produkter dyrkes, vælges og destilleres af rene organiske ekstrakter, æteriske olier og hydrolater. Samtlige ingredienser i produkterne stammer fra OWay familiens biodynamiske gårde, som ligger i Bologna, Italien. Her arbejder et hold af grønne kemikere med at udvikle og producere de raffinerede OWay produkter.

Der tilsættes absolut ingen kemikalier eller andre almindelige salontoksiner i OWays produkter. Emballagen er 100 procent genanvendelig og al produktion foregår i overensstemmelse med de internationale biodynamiske landbrugsstandarter.

Med OWay produkterne har Malene Fyllgraf dermed mulighed for at tilbyde salonens kunder en unik multi-sensorisk, naturlig og giftfri behandling med rene botaniske og æteriske olier.

Læs mere om Oway

Hvorfor vælge økologi

Malene Fyllgraf benytter både økologisk og biodynamisk shampoo, balsam, plejeprodukter og økologisk hårfarve, som ikke lugter, fordi det er sundere, både for kunderne og personalet i salonen.

Malene Fyllgraf benytter både økologisk og biodynamisk shampoo, balsam, plejeprodukter og økologisk hårfarve, som ikke lugter, fordi det er sundere, både for kunderne og personalet i salonen

Økologiske og biodynamiske produkter er det fornuftige valg, fordi det mindsker risikoen for allergi

Malene Fyllgraf er meget optaget af økologi. Hun går op i sundhed og i at miljøet har det godt. Hun har valgt OWays produkter for at kunne tilbyde sine kunder den bedste behandling, som samtidig er skånsom for miljøet.

Malene Fyllgraf benytter både økologisk og biodynamisk shampoo, balsam, plejeprodukter og økologisk hårfarve, som ikke lugter, fordi det er sundere, både for kunderne og personalet i salonen

[insta-gallery id="1"]