Tlf.: +45 22 96 29 28
Book online her

Malene Fyllgraf

Jeg er en økologisk frisør og makeup artist. Min salon ligger i smukke lyse lokaler, lige ved stationen i hjertet af Roskilde.

Jeg er uddannet frisør hos Stuhr og modtog i 2011 en medalje af H.M. Dronning Margrethe for min svendeprøve. Derudover er jeg uddannet makeupartist hos Nicci Welsh.

Hos Malene Fyllgraf benytter vi udelukkende økologiske og biodynamiske produkter i salonen, primært fra OWay. Alle produkter er uden skadelige tilsætningsstoffer. Dvs. at de er fri for parabener, phthalater, PEGs/PGs, SLS/SLES og syntetiske parfumer. Farverne er fri for PPD, ammoniak, resorcinol, alkohol, parfume og mineralske olier.

Ved hver vask gives afslappende hovedbundsmassage. Ved kurbehandlinger anvendes aromaterapi og akupressur massage, udviklet i samarbejde med en autoriseret akupunktør og aromaterapeut.

Alle kunder tilbydes økologisk te eller kaffe.

Hos Malene Fyllgraf træder du ind i et roligt og kreativt univers, hvor nærvær, holistisk balance, kvalitet og miljøet prioriteres højt. Du bliver behandlet i en hyggelig og rolig atmosfære, hvor der er afsat god tid til hver behandling. Malene Fyllgraf behandler kun én kunde ad gangen, for at give dig den bedste oplevelse.

Malene Fyllgraf har valgt at holde aftenåbent to dage om ugen, fordi jeg ved, at mange af mine kunder sætter stor pris på at komme i salonen direkte efter arbejde, eller efter aftensmaden og blive forkælet efter en lang og hektisk arbejdsdag.

Velkommen hos Malene Fyllgraf